Välkommen till jobbkällan!

Källan för dig som söker jobb

Pyramid affärssystem, pyramid utbildning och pyramid business studio är program som kommunicerar bra med varandra

Då sitter man här då själv på kontoret. Alla kollegorna har redan tagit helg och gått hem och för dem så är det helt naturligt, eftersom de har packat färdigt alla ordrar och städat iordning efter sig. Själv sitter jag med det som åligger mig och mina arbetsuppgifter, dvs att skicka ut följesedlar i förstaläget men framförallt fakturor till alla de ordrar vi fått in under dagen.

Eftersom det är dagen innan röd dag och påskhelg så har vi haft en mycket positiv försäljningsutveckling denna dag. Kanske beroende på att det varit ganska dåligt väder ute så att många har suttit inne framför sina datorer istället. I ärlighetens namn har det inte bara varit dåligt utan det har faktiskt varit snöstorm på förmiddagen trots att vi är andra veckan in i april och då befinner vi oss i södra delen av Sverige.

Trots att klockan snart är åtta på kvällen och det börjar skymma ute så är det ganska trivsamt att sitta här på kontoret i lugn och ro med favoritmusiken i högtalarna och med kaffet vid sidan om tangentbordet. Anledningen tror jag är mina arbetsredskap som jag har tillgång till. Vår webbshop har ett välfungerande affärssystem inbyggt som vi köpte in av Proclient för ett par år sedan. Det är ett pyramid affärssystem och fungerar hur bra som helst. Det är väldigt få problem med det under året och skulle det vara något som dyker upp så är supporten bara ett telefonsamtal bort. Tryggheten att ha fungerande saker att arbeta med är svårt att sätta värde och ord på men vetskapen om hur det kunde varit med andra manuella eller ickefungerande affärssystem är av erfarenhet inget jag skulle vilja byta tillbaka till oavsett prislapp.

Proclient är till och med så duktiga att de håller utbildningar för både företagare och föreningar att effektivisera och förädla kunskaperna hos sina kunder. Det har i alla fall hjälpt oss väldigt mycket då frågorna blir färre och möjligheterna större. Om inte jag missminner mig så hette utbildningen ”pyramid utbildning” utförda av någon pyramidkonsult på företaget. Den utbildningen jag gick handlade även om diverse kassasystem som vi också har nytta av här på företaget. Vi valde dock pyramids kassasystem såklart då det alltid är lättare för två nästan likadant uppbyggda system att kommunicera med varandra. Det affärssystem vi använder oss av heter pyramid business studio och det är vi extermt nöjda med. Skulle jag någon gång söka mig ett nytt arbete och helt byta bransch så skulle det nog handla om affärssystem, kassasystem som är molnbaserade. Det är en riktigt intressant bransch och affärsområde.

Lägg till kommentar

Loading