Välkommen till jobbkällan!

Källan för dig som söker jobb

Restylane och Botox - Hjälp och mening med mitt yrke

Jag har en teori om att alla yrken är mer eller mindre betydelsefulla och just meningen med att arbeta med något man tycker om är det viktigaste. Självklart spelar lönen in men personer som bara jobbar för den 25:e kommer att byta så snart de får ett annat jobberbjudande.

Själv så drivs jag av känslan av att få hjälpa människor i sitt vardagliga liv och att trivas med sig själva. Människor som med årens lopp tack vare tiden och yttre omständigheter fått några fler rynkor och mindre elasticitet i huden med ”hängigare hud” som följd. Ni som gjort en ansiktsbehandling eller annan Hudvård innan vet vad jag pratar om. Botox och Restylane.

Restylanet är likt kroppens egen fukt och något man injicerar med en spruta där det behövs. Normalt sett är det läpparna man fyller med denna fuktighetsprodukt och den räcker ungefär några månader. Är det bara en seriös och legitimerad hudterapeut som injicerar Restylanet så är det helt ofarligt.

Botoxet är egentligen ett nervgift och ett av faktiskt världens farligaste gift. Drav injiceras bara extremt små mängder av nervgiftet och oftast är det rynkorna i pannan eller mellan ögonen som man behandlar med Botox. En behandling verkar likt Restylanet också i några månader.

Jag har idag säkert hjälpt ett 100-tal patienter med både Botoxbehandling och Restylanebehandling och ingen har hittills blivit besviken på ingreppen. Samtliga har varit enormt nöjda och glada och de har tackat mig vid massvis med tillfällen för att jag hjälpt dem att få tillbaka sin självkänsla. För mig är glädjen i patienternas ögon och tacksamheten i deras ord det absoluta kvittot på att man gjort någonting bra för en annan människa. Det för mig är meningen med mitt arbete.

Lägg till kommentar

Loading